Posao za ljubitelje mačaka

Posao za ljubitelje mačaka

God’s Little People Cat Rescue je, možemo reći, svetilište za mačke, smešteno na grčkom ostrvu Siros.
Organizacija je šerovala na Facebook-u oglas za posao, tražeći nekog, ko će paziti na 55 mačaka, živeći na ostrvu.
Posao zahteva minimum 6 obavezujućih meseci i “umeće šaptanja mačkama”

Ljubitelji mačaka, obratite pažnju – svetilište za mačke u Grčkoj nudi posao snova!

mačke, posao, facebook post, organizacija
Ostrvo Siros

God’s Little People Cat Rescue je 5.avgusta objavio post na Facebook-u o intrigantnom poslu koji se nudi, a tiče se mačaka. Privatna organizacija odnosno prihvatilište, smešteno je na Sirosu. Organizacija udomljava mačke i hrani ih. Sada traže nekog ko bi došao na Siros i preuzeo date obaveze, a organizacija je spremna da plati.
Postovi na Facebook-u traže odraslog i nežnog ljubitelja mačaka. Morao bi da zna kako da se nosi sa velikim brojem mačaka i koji bi voleo organizaciju.

Dakle, neko ko bi preuzeo vođenje organizacije dok osnivač, odnosno vlasnik Džon Bovel nije prisutan. Izabrani kandidat bi radio oko 4 sata dnevno i naravno starao bi se o 55 mačaka. Dužnosti podrazumevaju ishranu i medicinsku negu, kao i transport mačaka do veterinara (organizacija poseduje automobil) po potrebi. Posao takođe podrazumeva povremeno skupljanje i igranje sa divljim i nesocijalnim mačkama.

via GIPHY

U zamenu za ove dužnosti, parttajm pozicija je puno plaćena (uključujući vodu i struju), obezbeđena je moderna kućica sa sopstvenom baštom (koja gleda na Egejsko more) i naravno plata. Troškovi na ime hrane za mačke i veterinara su pokriveni organizacijom.

Idealan kandidat, po postovima, je neko od oko 45 godina ili stariji, sa nekim veterinarskim kursom za uzgajanje životinja, sa znanjem psihologije mačaka i prirodnom veštinom “cat-whispering”.

“Locirani smo u osamljnom, prirodno zaštićenom području, koje je veoma mirno i tiho tokom zimskih meseci, a prometno tokom leta. Bez sumnje ćete veoma prijatno provoditi ovde dane, ako ste osoba koja voli mir, tišinu, i uživa da se odmara u samoći. To ne znači da ćete se osećati usamljeno u društvu mačaka.”

Posao počinje 01. novembra. Zahteva ugovor o radu od najmanje 6 meseci, sa mesec dana probnim radom (kao volonter sa svojim smeštajem), znači početak je u oktobru. Ako mislite da ovo zvuči kao savršen način da se proživi “Mamma Mia” san (sa ponešto mačaka), prihvatilište Vas poziva da pošaljete biografiju sa slikom na joanbowell@yahoo.com. Ali budite brzi, jer poslednji FB apdejt organizacije odnosno prihvatilišta je već primio 200 zahteva za ovu poziciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 9 =